Kijk online mee!

Van kade tot zelfkant
Met een diverse groep Leidenaren gaan Nina Mathijsen en Sara Vrugt in de zomer van 2022 Leids traditioneel ‘saai’ maken: een lichte, geweven wollen stof.

Hoe deel te nemen aan deze presentatie

De online lezing wordt verzorgd door de Kostuumvereniging en wordt aangeboden via MS Teams, en is toegankelijk voor iedereen. Hieronder vindt u de link waarmee u op 11 november gratis toegang heeft tot de bijeenkomst. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

De presentatie start om 19:30 uur (inloop vanaf 19:20) en zal tot uiterlijk 20.30 uur duren. We hopen natuurlijk dat u hierbij kunt zijn. De bijeenkomst wordt opgenomen en zal binnen een week na de presentatie op ons YouTube-kanaal en op de Studio Textielfestival website terug te kijken zijn.

Let op! We vragen u uw camera uit te zetten. Hoe u dit kunt doen, leest u in deze handleiding op de website van de Kostuumvereniging. Als u uw camera niet uitzet (afplakken is niet voldoende), behouden wij ons het recht u uit de bijeenkomst te verwijderen. Dit in verband met het risico op interferentie voor de opname.

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


STIDOC

Stichting Textiel Informatie en Documentatie Centrum bundelt kennis over historische en hedendaagse textiel en textielkunst

VOLG ONS

icon instagram vrijstaand facebookicon icon twitter scherp blog icoon This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

WILT U ONS STEUNEN?

Gebruik de QR code of maak uw bijdrage over naar:
STIDOC, NL37 INGB 0005 3681 10

ontwerp en webdesign: zand en parels